IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Германската икономика е по-болна, отколкото изглежда

Страната се справи добре в първата фаза от пандемията, но проблемите вероятно ще дойдат във втората

15:12 | 16.09.20 г. 2
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 11:41 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 7 rate down comment 1
be_google
преди 3 години
Германия беше убита от САЩ.Това е истината. Десетки милиарди глоби за банките и автомобилопроизводителите.Трябва да сте напълно откачен, за да смятате че Германия има бъдеще. Няма. Имигрирах тук и направих огромна грешка - *** и проста нация. Америка им стъпа на вратовете и печалбите щи отиват още 100 години в САЩ. Германия умря.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 0
Императорът
преди 3 години
Германия е болна заради години наред престъпно управление. Държавата напълни Германия с диви мигри - УЖ да работят - а сега ги храни на корем и се чуди как да убеди гарманците да им търпят безчинствата - а с тия милиарди и милиарди, можеше да плаща на германските жени заплати ако трябва, за да раждат ТЕ деца - а не талибанките, маскирани като черни нинджи. Само национални предатели могат да ограбват своя народ, за да развъждат нашественици. За икономиката какво да кажем? - Държавата от години рекетира автомобилните си компании, които и плащат милиарди, вместо да ги инвестират в иновации. Държавата ограбва цялата индустрия с безумно скъпа електроенергия - за да прави кефа на някакви долни и нагли екотерористи. Сега са се вкопчили в СП 2 - така, както удавникът се вкопчва в сламката, опитвайки да се спаси. И - за производството на "неща" - някои явно забравят, че все още не живеем във виртуалното пространство, а в реалният свят, че сме материални същества - и затова имаме нужда от НЕЩА много повече, отколкото от виртуални шитни. Ако някой не е съгласен - мога да му подаря една виртуална фермичка - да се храни от нея. Има ниви, всякакви жувотни, машини, автомобили, къщи - всичко - ама е нарисувано.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още